Βρες τη ροή στη διατροφή σου!

flow

Μέσα στο flow θα μείνεις συνεπής σε όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και θα αποκτήσεις σιγουριά και ευελιξία επόμενου επιπέδου, εξελίσσοντας τη διατροφή σου με γνώσεις, ποικιλία και πρακτικές εφαρμογές α λα Ιωάννα.

Το flow είναι για εσένα αν

Μέσα στο flow θα καταφέρεις να

..για αυτό άλλωστε και το όνομα flow, δηλαδή ροή.

Στόχος του flow είναι να σε βοηθήσει να κρατήσεις το momentum που δημιούργησες στη διατροφή σου και να βρεις τη δική σου ροή.

Τι υπάρχει μέσα στο flow;

Κάθε μήνα λαμβάνεις αποκλειστικά:

1

Διατροφική εκπαίδευση με πρακτική εφαρμογή

Από την οργάνωση και τη στοχοθεσία μέχρι τα εορταστικά τραπέζια, τη σωστή συντήρηση τροφίμων και τον ύπνο σου, εδώ καλύπτουμε θέματα που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα τον τρόπο που τρως. Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε ένα διαφορετικό θέμα, με το οποίο ανακαλύπτεις ακόμα μια πλευρά του υπέροχου κόσμου της ισορροπημένης διατροφής και όπως πάντα… το βάζεις σε πρακτική εφαρμογή! Όπως έχουμε ξαναπεί, σκοπός είναι να έχεις ΟΝΤΩΣ μια ισορροπημένη διατροφή – όχι να ξέρεις διάφορα πράγματα που τελικά δεν εφαρμόζεις.

2

Ένα προϊόν που πρέπει να δοκιμάσεις

Συμβαίνει και σε εσένα να αγοράζεις ξανά και ξανά τα ίδια προϊόντα; Ακόμη κι αν έβαλες ποικιλία στη διατροφή σου από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί, ήρθε η ώρα να ανοίξεις ακόμα περισσότερο τους ορίζοντές σου και να δοκιμάσεις προϊόντα που είτε δεν είχε πάρει καν το μάτι σου είτε που δίσταζες να αγοράσεις. Κάθε μήνα, η Ιωάννα δοκιμάζει νέα προϊόντα και σου προτείνει εκείνο που ξεχώρισε και αξίζει να δοκιμάσεις κι εσύ. Μόνο το κρεμ ντε λα κρεμ για εσένα!

3

Συνταγές

Πώς θα σου φαινόταν αν εμπλούτιζες τη διατροφή σου με συνταγές που έχουν έγκριση Διαιτολόγου; Ένα πρωινό, ένα κυρίως και ένα ελαφρύ γεύμα προσγειώνονται κάθε μήνα μέσα στο flow, ώστε να δοκιμάσεις νέες γεύσεις και συνδυασμούς! Συχνά, κάνουμε την τσαχπινιά και επιλέγουμε συνταγές που χρησιμοποιούν σαν συστατικό το προϊόν που προτάθηκε τον συγκεκριμένο μήνα, ώστε να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις αφού το αγοράσεις.

4

Ομαδικό coaching

Μέσα στο flow εξακολουθείς να έχεις πρόσβαση στην Ιωάννα, με μηνιαίες ομαδικές κλήσεις 40 λεπτών, όπου απαντώνται όλες σου οι ερωτήσεις και έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε σε κρατάει πίσω στη διατροφή σου. Πλέον ξέρεις το στιλ coaching της Ιωάννας. Αν σου αρέσει, αυτές τις κλήσεις δεν πρέπει να τις χάσεις! Εκεί είναι που βρίσκεις λύσεις, παίρνεις την κινητοποίηση και την ώθηση να συνεχίσεις να προοδεύεις και φυσικά… πανηγυρίζεις όλα όσα έχεις καταφέρει! Δεν προλαβαίνεις να έρθεις ζωντανά; Υπάρχει πάντα μαγνητοσκόπηση!
Bonus!

Επέκταση πρόσβασης

Αν ήσουν μέλος του A Nutritious Balance, επεκτείνεις την πρόσβασή σου στο βασικό υλικό του προγράμματος για όσο βρίσκεσαι μέσα στο flow (αρκεί να γραφτείς ΠΡΙΝ λήξει η αρχική σου πρόσβαση)

Σχέδια δράσης

για να εφαρμόσεις όσα μαθαίνεις: ξέρεις πόσο λατρεύω την εφαρμογή και την εξάσκηση έναντι της θεωρίας! Η ισορροπημένη διατροφή γίνεται πράξη. Ξανά και ξανά.

Μηνιαία challenges

που σε προκαλούν να πάρεις μπρος και αναλάβεις ακόμα περισσότερη δράση για να μείνεις συνεπής

Μηνιαία workshops

όπου αφιερώνεις ποιοτικό χρόνο για να οργανώνεις τα γεύματα της εβδομάδας σου, παίρνοντας feedback από εμένα και τα υπόλοιπα μέλη του flow

Συχνές ερωτήσεις

Μέσα στο flow συνεχίζεις να εξελίσσεις τη διατροφή σου με γνώσεις και πρακτικές εφαρμογές τις οποίες δεν έχεις συναντήσει μέχρι τώρα μαζί μου. Πρόκειται για θέματα τα οποία επηρεάζουν και επηρεάζονται από τη διατροφή σου, επομένως μέσα στο flow θα καλυφθείς σφαιρικά σε κάθε τομέα που αφορά τον τρόπο που τρως – πέρα από όσα έχουμε ήδη συζητήσει.

 

Η θεματολογία αφορά

✔ πρακτικά ζητήματα (π.χ. πώς να συντηρείς σωστά τα μαγειρεμένα τρόφιμα ή τι να κάνεις όταν δεν προλαβαίνεις να τρως μέσα στη μέρα λόγω δουλειάς)

✔ πτυχές της ζωής σου που αλληλεπιδρούν με το φαγητό (π.χ. ύπνος και υγιεινή ύπνου)

✔ διατροφική εκπαίδευση (π.χ. πώς να μένεις συνεπής στους στόχους σου, πώς να βγεις από τη νοοτροπία «όλα ή τίποτα»)

…και πολλά ακόμα που θα έρθουν μέσα στους επόμενους μήνες!

Το υλικό ανεβαίνει σε μια πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για αυτόν τον σκοπό (είναι η ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιούσες αν ήσουν στο A Nutritious Balance ©).

Θα ενημερώνεσαι με email μόλις γίνεται διαθέσιμο το νέο υλικό.

Ναι! Με την εγγραφή σου στο flow μπορείς να δεις όλες τις εκπαιδεύσεις, τις συνταγές και τα προϊόντα των προηγούμενων μηνών. Σε περιμένουν!

Μηνιαία συνδρομή

18,99
  •  

Εξάμηνη συνδρομή

99,99
  • (10% έκπτωση)

Ετήσια συνδρομή

185,99
  • (κέρδισε 2 μήνες δωρεάν)

Δυο λόγια από την Ιωάννα

Ξεκίνησες να δουλεύεις μαζί μου προκειμένου να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση, ελευθερία και ηρεμία στη διατροφή σου και σε ευχαριστώ τόσο ΜΑ ΤΟΣΟ πολύ για αυτό!
Όπως έχεις καταλάβει απ’ τον τρόπο με τον οποίο πρεσβεύω την ισορροπημένη διατροφή, αυτή δεν αφορά μια λύση μερικών μηνών, αλλά έναν τρόπο ζωής, που σε συνοδεύει για πάντα (φυσικά με τις οποιεσδήποτε παραλλαγές του).
Ο λόγος για τον οποίο δημιούργησα το flow ήταν πως όταν ολοκλήρωνα τη συνεργασία μου με τους μαθητές μου, μού έλεγαν…
Και τώρα, τι;
Πώς θα εξακολουθήσω να μένω συνεπής;
Πώς μπορώ να συνεχίσω να μαθαίνω για τη διατροφή;
Πώς θα λύνω τα προβλήματα που μου προκύπτουν;
Ακριβώς εδώ έρχεται το flow. Για να συνεχίσεις στη ροή σου. Για να περάσεις στο μακροπρόθεσμο. Για να μη χαθείς, αγχωθείς και αποδιοργανωθείς.
Το flow δεν είναι ανοιχτό στον οποιονδήποτε. Δεν θα το βρεις στα social media μου. Δεν θα το βρεις στην ιστοσελίδα μου.
Είναι αποκλειστικά για εσένα, που έχεις ήδη δουλέψει μαζί μου, είτε νιώθεις πως έχεις κατακτήσει στο 100% όσα έχεις μάθει μέχρι τώρα είτε πιστεύεις ότι χρειάζεσαι περισσότερη εξάσκηση.
Εξακολουθώ να είμαι δίπλα σου σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεσαι: να σε υποστηρίζω, να σε κινητοποιώ, να σε εκπαιδεύω και να σε βοηθώ να προοδεύεις σε κάθε τομέα της διατροφής σου.
Και φυσικά, μαζί σου βρίσκονται και άνθρωποι που έχουν λάβει ακριβώς την ίδια εκπαίδευση με εσένα: όχι ο κάθε τυχαίος που λέει το μακρύ του και το κοντό του, όπως συμβαίνει αλλού.
Είμαστε πλέον μια δυνατή ομάδα εγώ κι εσύ. Ας κατακτήσουμε ακόμα περισσότερα!

Ιωάννα

Shopping Basket