Γιουχούυυυ! 🎉🎉

Μόλις εγγράφηκες για να λάβεις το masterclass

Ξεκλείδωσε τη διατροφή σου:

πώς να βρεις την ισορροπία χωρίς άγχος και στερήσεις

 

Ανυπομονώ να το δεις! Είναι γεμάτο νέα γνώση αλλά και στιγμές που θα σε κάνουν να πεις: χμ…. δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό!

Αυτή τη στιγμή κάνω τις τελικές διορθώσεις για να τελειοποιήσω το masterclass (είμαι Αιγόκερως πανάθεμά με!), το οποίο θα σου στείλω την Τρίτη 30 Μαΐου, απευθείας στο email σου 😉

 

Μέχρι τότε, μπορείς να απολαύσεις τα παρακάτω άρθρα!

 

(Α, και.. σύντομα θα λάβεις στο email σου και την επιβεβαίωση της εγγραφής σου στο masterclass. Αν δεν το βρεις, ρίξε μια ματιά και στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα/ spam, γιατί μερικές φορές το άτιμο κρύβεται εκεί)

Γνώρισε με!
Ανώνυμο σχέδιο

 

 

 

Γεια!

Είμαι η Ιωάννα Νακάκη και είμαι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος M.Sc. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου επίσης πραγματοποίησα και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές πάνω στην Κλινική Διατροφή.

Κατέχω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Διαιτολόγου – Διατροφολόγου και έχω δουλέψει στο νοσοκομείο “Η Σωτηρία” και ως επιστημονική συνεργάτιδα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζομαι με καταπληκτικούς ανθρώπους – σαν εσένα – τους οποίους βοηθώ να αποκτήσουν μια *πραγματικά* ισορροπημένη διατροφή, χωρίς στερήσεις.

Αποστολή μου είναι να σε πιάσω από το χέρι και να σε καθοδηγήσω με ψυχραιμία, αγάπη και αισιοδοξία στο ταξίδι σου προς τη δική σου ισορροπία: εκεί που νιώθεις αυτοπεποίθηση, ελευθερία, ευελιξία και δύναμη (σωματική και ψυχική!)

Δεν βλέπω την ώρα να μάθεις περισσότερα από εμένα! ❤