A Nutritious Balance©

Πώς να τρως με σιγουριά, απόλαυση και πάνω απ’ όλα ελευθερία.
Δώσε μου 6 εβδομάδες και θα σου δείξω πώς να αποφασίζεις ΠΟΤΕ, ΤΙ και ΠΟΣΟ να φας, χωρίς να στερείσαι, χωρίς να έχεις ενοχές και χωρίς να κοιτάς ένα (ακόμα) διαιτολόγιο. (ΝΑΙ! Θα τρως ακόμα και τα αγαπημένα σου φαγητά και γλυκά.)

Πριν σου πω τα πάντα για αυτό το πρόγραμμα, ας σιγουρευτούμε ότι σου ταιριάζει!

Είσαι κατάλληλος/-η/-ο για το A Nutritious Balance© αν θέλεις να αποκτήσεις μια διατροφή που μπορείς ρεαλιστικά να κάνεις τρόπο ζωής, χωρίς να στερείσαι και χωρίς να ακολουθείς τυφλά ένα διαιτολόγιο. Το A Nutritious Balance© είναι ιδανικό για εσένα αν μπούχτισες με τα όσα ακούς δεξιά κι αριστερά για τη διατροφή και θέλεις να χαλαρώσεις, να μπεις σε σειρά και να τρως όλα τα φαγητά που σου αρέσουν, χωρίς να απολογείσαι. Αν…
…είσαι στο σωστό μέρος! Το A Nutritious Balance© θα σου δώσει τα κατάλληλα εργαλεία και μεθόδους, προκειμένου να αποκτήσεις τις απαραίτητες δεξιότητες για να πεις αντίο στο τσιμπολόγημα, να έχεις ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση μπροστά στο επόμενο ζεστό ταψί με παστίτσιο και να μην ξαναμείνεις μέρα χωρίς καλό φαγητό.

Στο τέλος αυτού του προγράμματος θα έχεις…

Για ποιον δεν είναι κατάλληλο

Από την άλλη πλευρά, αυτό το μάθημα δεν είναι κατάλληλο για εσένα αν…
💡 Στοχεύω στο να σου προσφέρω την καλύτερη δυνατή εμπειρία, επομένως αν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, θέλω να ξέρεις πως το A Nutritious Balance© δεν θα είναι εποικοδομητικό για εσένα.

Γειά σου!

Είμαι η Ιωάννα Νακάκη, πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και αριστούχος κάτοχος του Μεταπτυχιακού “Κλινική Διατροφή” από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Έχω εργαστεί σε κλινικό και ακαδημαϊκό περιβάλλον, όμως αυτό που με κέρδισε είναι η διατροφική εκπαίδευση. Έτσι, αποστολή μου είναι να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερους καταπληκτικούς ανθρώπους -σαν εσένα- να ανακαλύψουν με απλό και ψύχραιμο τρόπο τη δική τους μοναδική ισορροπημένη διατροφή και να τη διαμορφώσουν έτσι ώστε να αποπνέει ευελιξία, αυτοπεποίθηση και ηρεμία – όχι άγχος, ενοχές και απογοήτευση.

Σου έχει τύχει ποτέ να ακολουθήσεις μια δίαιτα και μόλις αυτή τελειώσει να μην έχεις ΙΔΕΑ τι πρέπει να κάνεις;

Να σε αγχώνει το τι πρέπει να φας τώρα και πόση ποσότητα και τελικά να καταλήγεις να ξεφυλλίζεις παλιά διαιτολόγια και να πρέπει να κοιτάς αυτά για να μπορείς να τραφείς;

Ή μήπως σου έχεις την τάση να ξεκινάς μια προσπάθεια για να βελτιώσεις τη διατροφή σου, όμως μετά από μερικές εβδομάδες να τα παρατάς και να αφήνεσαι εντελώς;

Ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό.

Μετά από ατελείωτες ώρες μελέτης και εκατοντάδες διαιτολογικές συνεδρίες, έχω αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διατροφικής εκπαίδευσης που σου επιτρέπει να εμπιστεύεσαι τις επιλογές σου στο φαγητό, να μπορείς να βάλεις με άνεση το μέτρο και να απολαμβάνεις το φαγητό χωρίς ενοχές.

Ποια η διαφορά του με όοοοοο,τι έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα;

Η διαφορά είναι πως πλέον εκπαιδεύεσαι βήμα-βήμα μέσα σε ένα πλαίσιο με αρχή, μέση και τέλος, ώστε να πάρεις τη διατροφή σου στα χέρια σου με αυτοπεποίθηση, ευελιξία και ψυχραιμία.

Δεν μπορείς να έχεις έναν Διαιτολόγο πάνω από το κεφάλι σου για μια ζωή! Χρειάζεται να ξέρεις ΠΟΤΕ, ΤΙ και ΠΟΣΟ να φας, αντί να ακολουθείς τυφλά ένα πλάνο διατροφής που σου επιβάλλει κάποιος άλλος.

Προσοχή! Αυτό δεν είναι άλλο ένα πρόγραμμα όπου θα ακούσεις έεεενα σωρό θεωρίες και όταν τελειώσει θα επιστρέψεις πίσω σε αυτό που έκανες πάντα.
Όχι, όχι.

Το A Nutritious Balance© σκοπεύει να σε βοηθήσει να φτιάξεις τη δική σου ισορροπημένη διατροφή και να βρεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου μέσα σε εβδομάδες. Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται εξάσκηση και πρακτική εφαρμογή! Συνεπώς, στα μισά και στο τέλος του προγράμματος, έχουν προγραμματιστεί από μία εβδομάδα εφαρμογής, ώστε να έχεις τον χρόνο να εξασκηθείς και κατακτήσεις κάποιες πολύ σημαντικές δεξιότητες πριν να συνεχίσεις την πορεία σου στο πρόγραμμα. Επομένως, το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής:

Έλα να δεις αναλυτικά τι περιέχει η κάθε Ενότητα!

1

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Βάλε τα θεμέλια

Το οικοδόμημα της ισορροπημένης διατροφής πρέπει να στηρίζεται πάνω σε γερά θεμέλια. Ποια είναι αυτά; Η σχέση που έχεις με τη διατροφή και το βάρος σου. Εδώ θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις όποτε προκύπτει κάποια δυσκολία (αντί να τα παρατάς, όπως ίσως έκανες στο παρελθόν) και θα αποκτήσεις μια φρέσκια ματιά για τη διατροφή που θα σε ανακουφίσει. Θα επανασυντονίσεις βήμα-βήμα την πείνα σου, ώστε να απαλλαχθείς από το τσιμπολόγημα και το άτσαλο φαγητό μέσα στη μέρα.

Highlights Ενότητας 1:

2

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: Ο αλγόριθμος του επιτυχημένου γεύματος

Ο αλγόριθμος του επιτυχημένου γεύματος είναι το απόλυτο εργαλείο που θα χρησιμοποιήσεις για να απαλλαχθείς από το άγχος και να επιλέξεις πότε, τι και πόσο θα φας, έχοντας τον πλήρη έλεγχο και την αυτοπεποίθηση ότι ξέρεις τι κάνεις – σε κάθε περίσταση.

Highlights Ενότητας 2:

3

ΕΝΟΤΗΤΑ 3: Πώς να φτιάχνεις ισορροπημένα πιάτα

Ώρα να μπεις στην κουζίνα! Αυτή η Ενότητα είναι αφιερωμένη στη Χρυσή Πεντάδα του ισορροπημένου γεύματος (Υδατάνθρακες + Πρωτεΐνες + Λίπη + Φυτικές ίνες + Απόλαυση), που θα σε χορτάσει και θα σε ευχαριστήσει. Ετοιμάσου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να πειραματιστείς με νέους συνδυασμούς και προϊόντα! Θα σε καθοδηγήσω βήμα-βήμα στο πώς να δημιουργείς πρακτικά και ισορροπημένα γεύματα/ σνακ ώστε να χορταίνεις και να ικανοποιείσαι.

Highlights Ενότητας 3:

4

ΕΝΟΤΗΤΑ 4: Μια ισορροπημένη εβδομάδα

Προκειμένου η ισορροπημένη διατροφή να γίνει τρόπος ζωής, πρέπει να υλοποιηθεί, σωστά; Σε αυτήν την Ενότητα σε οδηγώ βήμα προς βήμα ώστε να χρησιμοποιήσεις όλα όσα έμαθες ως τώρα για να εξασφαλίσεις ισορροπημένα γεύματα και σνακ μέσα στην εβδομάδα. Θα αποκτήσεις περισσότερο έλεγχο, σιγουριά και ευελιξία, ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσεις (επιτέλους!) όλες εκείνες τις συνταγές που ως τώρα είχες καταχωνιασμένες για να τις δοκιμάσεις «κάποια στιγμή».

Highlights Ενότητας 4:
Bonus!

ANB Hub (για όλα τα πακέτα) – ανεκτίμητης αξίας

Η σύνδεση και η αλληλεπίδραση παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχία σου!
Κάνοντας την εγγραφή σου αποκτάς πρόσβαση σε μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να αλληλεπιδράς και να συνδέεσαι με ανθρώπους που βρίσκονται στο ίδιο ταξίδι με εσένα.
Μέσα στο ANB Hub θα γίνονται εβδομαδιαία ζωντανά Q&As, ώστε να λύνονται όλες σου οι απορίες

Ζωντανό Masterclass Στόχων: από τον σχεδιασμό στην υλοποίηση! (για ενδιάμεσο & VIP πακέτο) – αξίας 50€

Πόσες φορές έχεις βάλει στόχους στη διατροφή σου;
Πόσους από αυτούς τους στόχους έχεις ΟΝΤΩΣ καταφέρει και… διατηρήσει;
Βλέπεις… «Τα πράγματα δεν συμβαίνουν από μόνα τους· κάποιος τα κάνει να συμβούν» (δεν το λέμε εμείς, ο Τζον Κένεντι το λέει)
Καλεσμένη μας, η Ελεάννα Μαυρουδάκη, δημιουργός του Athens NLP Studies και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), θα σε βοηθήσει να αποκωδικοποιήσεις όλα τα εφόδια που έχεις ήδη μέσα σου (ναι, τα έχεις!) και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να προοδεύσεις και όντως να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου στη διατροφή.

Στο τέλος αυτού του Masterclass θα έχεις καταφέρει να:

Δεν μπορείς άλλο να βασίζεσαι στην ΕΛΠΙΔΑ ότι θα τα καταφέρεις. Χρειάζεσαι ένα σωστό ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ για να πετύχεις και σε αυτό ακριβώς θα σε καθοδηγήσει βήμα-βήμα η Ελεάννα.

Μαγνητοσκοπημένο workshop: Πώς να οργανώσεις τα γεύματά σου όταν έχεις άστατο ωράριο (για ενδιάμεσο & VIP πακέτο) – αξίας 35€

Αν το πρόγραμμά σου είναι δύσκολο και πιεσμένο, με ωράρια που αλλάζουν από μέρα σε μέρα, αυτό το bonus workshop είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Ακόμα κι αν δουλεύεις με βάρδιες.

Ακόμα κι αν δουλεύεις νύχτα.

Ακόμα, ακόμα, ακόμα….

 

Σε καθοδηγώ βήμα-βήμα με μια μέθοδο που έχω εφαρμόσει ξανά και ξανά με ανθρώπους που έχουν άτσαλο ωράριο και θέλουν να οργανώσουν τα γεύματά τους μέσα στην ημέρα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τις ώρες που βρίσκονται εκτός σπιτιού.

Άστο πάνω μου!

Μάθημα διατροφής – έκπληξη (για ενδιάμεσο & VIP πακέτο) – αξίας 40€

…που θα ψηφιστεί από τους συμμετέχοντες! Το A Nutritious Balance© πραγματικά κινείται με ΕΣΕΝΑ κατά νου. Γι’ αυτό, την τελευταία εβδομάδα του προγράμματος, θα προσφέρω ένα ζωντανό bonus μάθημα διατροφής με θέμα που θα επιλεχθεί από τους συμμετέχοντες, ώστε να ανταποκρίνεται επακριβώς στην ανάγκη που έχουν εκείνη τη στιγμή! Μεταξύ μας… ανυπομονώ κι εγώ για το τι θα είναι 👀

ANB Circle (μόνο για VIP) - αξίας 120€

Το ταξίδι σου δεν θα είναι μοναχικό – ούτε κατά διάνοια!

Κάθε εβδομάδα στη διάρκεια του προγράμματος πραγματοποιούνται διαδικτυακές ομαδικές συναντήσεις με βιωματικές και διαδραστικές δραστηριότητες. Εκεί θα μπορείς να μοιραστείς τις εμπειρίες σου, να κινητοποιηθείς, να λύσεις απορίες και να εξασκηθείς περεταίρω σε ό,τι μαθαίνεις.

Δεν προλαβαίνεις να συμμετάσχεις ζωντανά; Κανένα πρόβλημα! Θα παρέχεται πάντα και το μαγνητοσκοπημένο replay.

Διόρθωση ασκήσεων από εμένα! (μόνο για VIP) – αξίας 60€

Το πρόγραμμα είναι γεμάτο πρακτικές ασκήσεις αφού σκοπός μας είναι όσα μαθαίνεις να γίνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – όχι λόγια του αέρα.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να με έχεις στο πλευρό σου ώστε να διορθώνω τις ασκήσεις σου και να σου δίνω συμβουλές για να βελτιωθείς;

Γίνε VIP μέλος και ας το κάνουμε!

Πρακτικες γιογκα: τροφη για το σώμα και τον νου (μόνο για VIP) – αξίας 80€

Στη γιόγκα η σύνδεση μυαλού και σώματος είναι απαραίτητη προκειμένου να λάβουμε όλα τα οφέλη που προσφέρουν οι πρακτικές της. Το ίδιο ισχύει σε οποιοδήποτε στόχο και αν θέσεις: οι πράξεις και οι σκέψεις σου χρειάζεται να εναρμονίζονται με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Η Ιωάννα Σαράφη, δασκάλα γιόγκα, έχει επιλέξει 8 πρακτικές γιόγκα και διαλογισμού ειδικά για το A Nutritious Balance©, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να:

Μέσα στο A Nutritious Balance© θα βρεις

Όλα αυτά έχουν 400€ αξία!

Αν προσθέσεις και την αξία όλων των bonus, που θα σου προσφέρει υποστήριξη σε όλη την πορεία του προγράμματος…

Η συνολική αξία φτάνει τα 570 €

 

Ωστόσο εσύ μπορείς να τα αποκτήσεις με…

Βασικό πακέτο

197
 • ✔ Όλο το υλικό του A Nutritious Balance©
 • ✔ Ομάδα στο Facebook: ANB Hub
 •  
   
 •  
   
   
 •  
 •  
 •  
 •  
   

Ενδιάμεσο πακέτο

267
 • ✔ Όλο το υλικό του A Nutritious Balance©
 • ✔ Ομάδα στο Facebook: ANB Hub
 • ✔ Masterclass στοχοθεσίας με Ελεάννα Μαυρουδάκη
 • ✔ Μαγνητοσκοπημένο workshop: Πώς να οργανώσεις τα γεύματά σου όταν έχεις άστατο ωράριο
 • ✔ Μάθημα διατροφής – έκπληξη
 •  
 •  
 •  
   

VIP πακέτο

357
 • ✔ Όλο το υλικό του A Nutritious Balance©
 • ✔ Ομάδα στο Facebook: ANB Hub
 • ✔ Masterclass στοχοθεσίας με Ελεάννα Μαυρουδάκη
 • ✔ Μαγνητοσκοπημένο workshop: Πώς να οργανώσεις τα γεύματά σου όταν έχεις άστατο ωράριο
 • ✔ Μάθημα διατροφής – έκπληξη
 • ✔ Διόρθωση ασκήσεων από εμένα
 • ✔ ANB Circle
 • ✔ Πρακτικες γιογκα: τροφη για το σώμα και τον νου με την Ιωάννα Σαράφη

FAQ

Μπαίνοντας στο πρόγραμμα, αποκτάς πρόσβαση σε μια πλατφόρμα, στην οποία ανεβαίνουν με τη σειρά οι επιμέρους Ενότητες. Κάθε Ενότητα περιλαμβάνει επιμέρους μικρά κεφάλαια, τα οποία λαμβάνεις ως:
  -Μαγνητοσκοπημένα βίντεο για να τα δεις όποτε θες – όσες φορές θες -Ακουστική μορφή (audio) ώστε να τα ακούς ενώ περπατάς, οδηγάς, κάνεις δουλειές ή ακόμα και σαν επανάληψη!
Όπου χρειάζεται, τα κεφάλαια συνοδεύονται από υποστηρικτικά PDFs με οδηγίες, εργαλεία και templates για να έχεις την καθοδήγηση που χρειάζεσαι σε κάθε σου βήμα.

Ξέρω ότι το πρόγραμμά σου είναι πιεσμένο και θέλω να σου προσφέρω ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι – όχι αερολογίες και περιττές πληροφορίες.

Μπορείς να παρακολουθήσεις την κάθε Ενότητα σε λιγότερο από 30’, αφού τα επιμέρους κεφάλαια είναι περιεκτικά και σύντομης διάρκειας. Μάλιστα, μπορείς να διαμοιράσεις τα επιμέρους κεφάλαια μέσα στην εβδομάδα – δεν είναι υποχρεωτικό να τα δεις όλα σε μια μέρα!

Όσον αφορά την πρακτική εφαρμογή του προγράμματος, τα εργαλεία και τα templates που σου δίνονται είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να μη χρειάζεται να ψάξεις κάπου αλλού και να μπορείς να φτάσεις στο τέρμα με απλά και καθοδηγούμενα βήματα. Ουσιαστικά, έχω κάνει τα πάντα προκειμένου να σου γλιτώσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Φυσικά, το θέμα δεν είναι απλά να ΔΕΙΣ το περιεχόμενο, αλλά να ΕΞΑΣΚΗΘΕΙΣ και να το ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ, διαφορετικά δεν υπάρχει νόημα!

Πράγματι, χρειάζεται να αφιερώσεις μερικό χρόνο ώστε να εξασκηθείς: οι δεξιότητες που σου μαθαίνω είναι 100% πρακτικές, άρα θα πρέπει να τις βάλεις σε εφαρμογή – τίποτα δεν έρχεται ουρανοκατέβατο! Ο χρόνος που θα αφιερώσεις για αυτό είναι στο δικό σου χέρι. Το σίγουρο είναι πως θα σου προσφέρω ό,τι χρειάζεσαι προκειμένου να τα καταφέρεις χωρίς χάσιμο χρόνου.

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος άγχους ή φόβου.

Το μεσαίο μου όνομα είναι «ρεαλισμός και οργάνωση» (εντάξει, δύο μεσαία ονόματα) και για αυτό έχω οργανώσει το A Nutritious Balance© με τέτοιο τρόπο, ώστε να σου προσφέρει με απλότητα και ψυχραιμία όλη την καθοδήγηση που χρειάζεσαι, ένα βήμα τη φορά.

Ναι, ίσως υπάρξουν σημεία που δεν θα σου φανούν εύκολα.

Εφόσον, όμως, αφιερώσεις μερικό χρόνο για να εφαρμόσεις τις πρακτικές μεθόδους που σου μαθαίνω και (κυρίως) εμπιστευτείς τη διαδικασία, το έχεις!

Εξάλλου, θα είμαι κι εγώ εκεί για να σε υποστηρίξω όπου κολλήσεις.

Αγάπη, πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι μια οντότητα ξεχωριστή απ’ τους υπόλοιπους. Το να μάθεις να μην τσιμπολογάς, να βάζεις μέτρο στο φαγητό και το γλυκό και να συνθέτεις γεύματα που απολαμβάνεις, είναι κάτι το οποίο αφορά αποκλειστικά ΕΣΕΝΑ.

Ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Κανείς δεν θα το κάνει για εσένα.

Όχι, το A Nutritious Balance© θα σε μάθει πώς να επιλέγεις προϊόντα που αντιστοιχίζονται στη Χρυσή Πεντάδα του ισορροπημένου πιάτου, με σκοπό να σου παρέχονται η απαραίτητη ενέργεια, θρέψη και απόλαυση. Η συνταγή που θα ακολουθήσεις είναι στο δικό σου χέρι!

Λύνω όλες τις απορίες που ενδέχεται να προκύψουν σε εβδομαδιαία βάση μέσα στο ANB Hub.

Πέρα από αυτό, αν γίνεις VIP μέλος θα έχεις τη δυνατότητα να μου στέλνεις συμπληρωμένες τις ασκήσεις σου ώστε να τις διορθώνω, να σου δίνω ανατροφοδότηση και να σου προτείνω βελτιώσεις.

Θα έχεις πρόσβαση στην πλατφόρμα μέχρι τις 11 Αυγούστου 2024.

Κανένα πρόβλημα!

Το A Nutritious Balance© είναι διαθέσιμο για υπολογιστή, τάμπλετ αλλά και κινητό, μέσω ειδικής πλατφόρμας για αυτόν τον σκοπό. Θα αποκτήσεις αποκλειστική πρόσβαση σε αυτήν μαζί με την εγγραφή σου.

Όχι! Το A Nutritious Balance© είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσεις όλες τις βασικές γνώσεις που χρειάζεσαι προκειμένου να αποκτήσεις μια ισορροπημένη διατροφή.

Αν έχεις ήδη μερικές γνώσεις, τότε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να μάθεις κάποια καινούρια!

Όχι! Κάνοντας την εγγραφή σου αποκτάς πρόσβαση σε ολόκληρο το πρόγραμμα και τα bonus που έρχονται μαζί του, ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξεις. Δεν θα χρειαστείς κάτι παραπάνω!

Σε αυτή τη φάση, όχι.

Επίσης, αν πάρεις το πρόγραμμα με δόσεις, δεν μπορείς να διακόψεις την πληρωμή τους

Πσσστ! Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία, επικοινώνησε αμέσως μαζί μου εδώ

Αν σκέφτεσαι «Αυτό ακούγεται τέλειο, όμως δεν έχω σιγουρευτεί 100%», συνέχισε να διαβάζεις!

Το A Nutritious Balance© είναι για εσένα αν τα παρακάτω μιλάνε στην καρδιά σου:

Τι λένε προηγούμενοι συμμετέχοντες σε κάποιον που προβληματίζεται για το εάν πρέπει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα;

Η ισορροπημένη διατροφή δεν είναι μια ευχή που πραγματοποιείται με ένα κλικ των δαχτύλων σου…

Αλλά ΕΙΝΑΙ ένα πανίσχυρο εργαλείο που σου επιτρέπει να ακούς, να εμπιστεύεσαι και να φροντίζεις τον εαυτό σου: τις σωματικές και ψυχικές σου ανάγκες.

Είτε θες να απολαμβάνεις όλα τα φαγητά χωρίς ενοχές και χωρίς τον φόβο ότι θα ξεφύγεις, είτε να κάνεις σωστούς συνδυασμούς τροφίμων είτε να οργανώνεσαι με ρεαλισμό και ευελιξία, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή αποκτάς την αυτοπεποίθηση και την ελευθερία που τόσο πολύ επιθυμείς.

Ας δούμε όμως για λίγο την πραγματικότητα, τι λες;

Στο παρελθόν δοκίμασες αυστηρές δίαιτες. Περιορίστηκες. Πιέστηκες. Απογοητεύτηκες και τελικά τα παράτησες.

Ή μπορεί και να αυτοσχεδίασες.

Ε, λοιπόν, αυτές οι μέθοδοι δεν λειτουργούν και μάλιστα… έχεις αποδείξεις για αυτό.

Αντί να νιώθεις ότι καταπιέζεσαι ή να χάνεις τον χρόνο σου αυτοσχεδιάζοντας και δοκιμάζοντας διάσπαρτες συμβουλές που ακούς δεξιά κι αριστερά…

…πλέον μπορείς να ακολουθήσεις ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο το οποίο θα σε καθοδηγήσει αποτελεσματικά από την αρχή ως το τέλος ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ προς τη δική σου ισορροπημένη διατροφή

Πιστεύω σε εσένα.

Τώρα ήρθε η ώρα να πιστέψεις και εσύ σε εσένα.

Shopping Basket