Κασόπιτα

Η κασόπιτα είναι μια παραδοσιακή ηπειρώτικη συνταγή η οποία εδώ και χρόνια κάνει το σπίτι μας να μοσχοβολά!

Είναι ιδανική για σνακ τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ή τη δουλειά!

Ακολουθούμε την παρακάτω συνταγή όλα αυτά τα χρόνια και ειλικρινά δεν θυμάμαι πού τη βρήκαμε, όμως αυτό που μου αρκεί είναι πως πρόκειται για μια πε-ντα-νό-στι-μη πίτα!

 

Φύγαμε!

Υλικά

  • 500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 αυγά
  • 2φλιτζ. τσαγιού λάδι
  • 1λίτρο γάλα
  • 500γρ φέτα τριμμένη σε μέτρια-μικρά κομμάτια
  • 250γρ κασέρι κομμένο σε μικρά κομμάτια

 

Εκτέλεση

  • Αναμειγνύουμε το αλεύρι, τα αυγά, το λάδι και το λάδι σε ένα μεγάλο μπολ
  • Προσθέτουμε τη φέτα και το κασέρι
  • Ψήνουμε σε λαδωμένο ταψί στους 200°C για 30-35′

 

➡ Σερβίρουμε ζεστή! Ταιριάζει ιδιαίτερα με ρίγανη 😉

Tags: No tags

Προσθέστε σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *