Εύκολο ψαρονέφρι στη λαδόκολλα

Θέλεις να φτιάξεις ζουμερό ψαρονέφρι γεμάτο γεύση; 🤤

Τότε πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φτιάξεις αυτή τη συνταγή! 

Συνέχισε να διαβάζεις!  

Υλικά (για 4 μερίδες)

  • 1 κιλό ψαρονέφρι
  • 1 πιπεριά χοντροκομμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα (προαιρετικό)
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη, θυμάρι, μπαχάρι τριμμένο

 

Σκεύη

  • 1 βαθύ ταψάκι
  • 2 φύλλα λαδόκολλας λίγο πιο μεγάλα από το μέγεθος του ταψιού
  • 1 φύλλο αλουμινόχαρτου

 

Εκτέλεση

1️⃣ Τοποθετούμε το ένα φύλλο της λαδόκολλας στο ταψί

2️⃣ Κόβουμε σε κομματάκια το ψαρονέφρι και το βάζουμε στο ταψί

3️⃣ Κόβουμε την πιπεριά (τα κρεμμύδια) και το σκόρδο και τα ρίχνουμε στο ταψί.

4️⃣ Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι, το μπαχάρι και το ελαιόλαδο και τα αναμειγνύουμε

5️⃣ Απλώνω τα υλικά ομοιόμορφα στο ταψί

6️⃣ Τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο κομμάτι λαδόκολλας και το τυλίγουμε στις άκρες με το πρώτο, ώστε να μην ανοίξουν

7️⃣ Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο

8️⃣ Ψήνουμε στις αντιστάσεις για τουλάχιστον μια ώρα στους 150οC

9️⃣ Όταν το κρέας ροδίσει, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και τη λαδόκολλα και αφήνουμε να ψηθεί λίγο ακόμα ώσπου να ψηθεί καλά

➡ Σερβίρουμε ζεστό!

Προσθέστε σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *